Pages Navigation Menu

Arbetets villkor – en skrivarkurs

Kurstid 1 – 5 juli 2019
*platser kvar*

Undrar du över relationen mellan arbete och litteratur? Arbetets villkor är en skrivarkurs som vänder sig till dig som är intresserad av att läsa och skriva skönlitteratur som handlar om arbete.

Med avstamp i arbetarrörelsens historia försöker vi tillsammans skapa en överblick av de teman, frågor och bilder som litteraturen frambesvärjer. Under veckan kommer vi att göra skrivuppgifter, samtala om egna och andras texter och diskutera arbetets plats i samtidslitteraturen.

Burcu Sahin  – är poet och skribent. 2018 debuterade hon med diktsamlingen Broderier och är sedan 2013 en del av litteraturkollektivet Ce( )sur. Hon undervisar även på Författarskolan på Biskops-Arnö.

Kostnad
4 900:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägget är 500 kr.

Anmälan
Senast den 30 april 2019 vill vi ha din anmälan.

Anmälningsformulär / Arbetets villkor

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Vi har löpande antagning på kursen, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum. Efter att ansökan kommit fram får du ett automatiskt besked att ansökan nått oss. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.