Pages Navigation Menu
   

En introduktion till Adobe Lightroom

Sommarkurs LR+PSD

Kurstid 26 – 30 juni 2017


Adobe Lightroom gör allt inom digitalfoto enklare, snabbare och roligare. Fullända bilderna med kraftfulla justeringsverktyg.

Ordna effektivt alla foton och visa upp dem praktiskt taget var som helst. Under kursen går vi igenom hur man organiserar, bildbehandlar och skapar rätt format för publicering i tryck eller för web.

Vi kommer även att göra ett antal fotoövningar där vi går igenom bildanalys och kamerainställningar för att bli en bättre fotograf.

Du bör ha grundläggande datorvana.

Egen dator med redigeringsprogrammet Adobe Lightroom och gärna Photoshop installerat samt egen kamera krävs för att man ska kunna tillgodogöra sig kursen.

Ta gärna med egna bilder som ni vill jobba med.

Vill du inte köpa programvaran finns det som kostnadsfri testversion här:
http://www.adobe.com/se/downloads.html

OBS!
Testperioden är bara 7 dagar. Tänk på det så att du inte Installerar programmet för långt innan kursstart. Annars löper testperioden ut under kursen.

Kursansvarig
Per Lindh – lärare på Biskops-Arnö, undervisar bland annat på Nordens Fotoskola och har egna kurser i rörlig bild, ljudupptagning mm.

Kostnad
4500:-
I priset ingår materialavgift.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Senast 30/4 2017 vill vi ha din ansökan.
Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.