Pages Navigation Menu
   

Biskops Arnö söker lärare till kursen Att skriva dramatik

Slider-1

Vi söker lärare till vår kurs ”Att skriva dramatik”, en kurs som vänder sig till dem som vill utveckla sitt skrivande för scen, TV och film. Kursen är uppdelad på ett grundår och ett projektår, och tjänsten omfattar undervisning i både kurserna. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare på kursen när det gäller kursens innehåll och utformning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att skriva för antingen scen eller TV/film, eller både och. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning eller handledning.

Läs mer om kursen här >

bildjournalist-3Tjänsten är på 50%, tillsvidareanställning.  Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde 1 juli 2018

Har du frågor på tjänsten hör av dig till rektor Mats Lundborg
076- 2130 550

eller till kursansvarig Christian Augrell
070-730 34 39

6F5A8311Skicka din ansökan senast den 28 februari till

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta

Eller till:
info@biskopsarno.se


Om Biskops Arnö
Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, seminarie- och konferensverksamhet, Bed & Breakfast och ett vandrarhem på sommaren. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop.
©Per Lindh-1540218

Biskops Arnö har en unik historia som omfattar både byggnader och miljö, de äldsta delarna är från 1300-talet och den senaste tillbyggnaden är från mitten av 00-talet. Delar av byggnaderna tillhör Statens Fastighetsverk, och resten ägs av Stiftelsen Nordens Biskops Arnö. Stora delar av ön är ett Natura 2000-område och de historiska byggnaderna och parkområdet är skyddat enligt förordningen om statliga byggnadsminnen.

Vi har ett KRAV-märkt kök och är Svanen-märkta vilket innebär att vi arbetar aktivt med vårt miljöansvar.

Dis-storre-2