Pages Navigation Menu
   

Den biografiska texten – att skriva om ditt eget eller någon annans liv

Status 170412: KURSEN ÄR FULL

Kurstid 26 – 30 juni 2017

Sitter du med dina gamla dagböcker och brev och vill göra dem till en berättelse. Eller har du varit med om något som du vill skriva om. Eller är det kanske någon annans livsöde som intresserar dig. I så fall är det här kursen för dig.  Med utgångspunkt i biografigenren med dess svårigheter, lockelse och frågor om material, process och minne försöker den här kursen att närma sig den biografiska texten.

I korta skrivuppgifter, egen skrivtid, tematiska seminarier och textsamtal kommer du att få en chans att utveckla din egen text, såväl skrivtekniskt som tematiskt.

Du behöver inte ha påbörjat ett skrivarbete för att gå kursen, men det är bra om du har en idé om vad du vill skriva.

Kursledare:
Kajsa Sundin är författare. Hon har bland annat skrivit Definition och Den rumänska kyrkan samt medverkat i antologin Omslag: Queer poesi. Kajsa undervisar på Litterär Gestaltning i Göteborg och håller tillsammans med Ida Linde det nordiska debutantseminariet på Biskops Arnö.

Kostnad
4500:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl. sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Senast den 30/4-2017 vill vi ha din anmälan.
Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Anmälan görs genom att klicka på rutan nedan

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.