Pages Navigation Menu
   

Det helande ljudet av klangskålar och klangmassage

Kurstid 31 mars – 2 april 2017

Detta är en helg som kommer ge dig praktisk kunskap och grunderna i användandet av klangskålar, som du kan ha stor användning för i ditt vardagsliv. Det är också en helg med djup avslappning och revitalisering.

Ljudet av klangskålarna får kroppen att släppa på spänningar, tar bort blockeringar i den fysiska kroppen och på mer subtila nivåer. Vibrationerna bidrar till avslappning av den emotionella och mentala kroppen. Det eliminerar och bryter ner, det som är främmande för en sund kropp och revitaliserar våra celler och organ samt återställer våra kroppars ursprungliga frekvenser. Ljudet från klangskålarna väcker cellminnet. Det väcker din självläkande kraft. Kropp och sinne slappnar av i det harmoniska ljudfältet och balanserar höger och vänster hjärnhalva. I detta speciella tillstånd startar en process som eliminerar och rensar gamla mentala och emotionella beteendemönster som inte längre användbar för oss. Det händer spontant.

Kursen hålls på engelska.

Dessa grunder kan du förvänta dig att lära dig under helgkursen:

* Kunskapen om ljudets läkande effekt

* Råd om hur du väljer ut en klangskål beroende på användningsområde

* Konsten i att höra och känna ljudets vibrationsfält

* Olika användningsområden i vardagen, människor, miljöer, djur och vatten

* Användande av klangskål i självläkande syfte

* Full kroppsmassage med klangskålar (som kan användas på familj och vänner, ej som verksam terapeut)

*Läkande ljudbad med klangskålar

* Klangskålar och intentionens kraft, bortom tid och rum

Kursledare
Mojca Morya Malek

Mojca Morya Malek, även kallad GongMuse Surana, har över 20 års erfarenhet av utövande inom fältet ”Healing Sounds”. Hon reser världen över för att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hon har tagit till sig värdefull kunskap om sakrala riter och rörelser från gamla stammar som hon har besökt och levt med. Mojca Morya Malek är en passionerad och internationellt erkänd lärare. Sedan 2003 sprider hon sin lära med klangskålar och Gong till människor och terapeuter över hela världen. Hon har undervisat mer än 33 Gong Master Trainings i Europa, Australien, Nya Zeeland, Kina, Taiwan, Bali, Thailand, Hong Kong och USA.

Mojca är grundare av GongMuse School of Healing Sounds och upphovsman till Meridian Sound Massage

Tid
Helgkurs fredag – söndag, 31 mars kl 17.00 – 2 mars kl 16.00.

Pris
2 100 kr för kost, logi och grundmaterial.
1 300 kr utan logi, men inkluderande lunch, middag och kaffe.

Anmälan och betalning
Anmäl dig senast den 27 februari. Ange kurs, önskemål om boende, namn och personnummer. När du gjort din anmälan får du ett antagningsbesked med betalningsinformation.

Du har en bekräftad plats på kursen när betalningen är gjord. Vid avanmälan innan två veckor innan kursstart återbetalas kursavgiften minus 500:-, vid avanmälan senare än två veckor innan kursstart återbetalas inte kursavgiften.

När kursen är fulltecknad placeras du på reservplats.

Anmälningsblankett

Välkommen med din anmälan!