Pages Navigation Menu
   

En workshop i visuell gestaltning med Anna Clarén

       Anna_Claren_familj      Anna_Claren      81A88B32-3B9ACA00-1-1
Kurstid 11 – 15 juni 2018

När vi fotograferar riktar vi alltid kameran mot något som man konkret kan se. Då slutaren öppnas registrerar kameran det som är placerat framför linsen. På detta sätt avbildar en fotograf alltid en konkret verklighet. Men hur kan man göra för att berätta om en emotionell verklighet? Hur kan man ladda fotografierna med känslor, upplevelser och atmosfär?

Kursen är fulltecknad

Workshop i visuell gestaltning 11–15 juni 2018 är fulltecknad

Denna workshop handlar om att med hjälp av kameran försöka beskriva det som känns, inte bara det som syns.  Att se och tolka verkligheten genom det personliga, att låta upplevelsen bli synligt och på så sätt få ett personligt avtryck i fotografiet.

Förkunskaper

Grundläggande vana att fotografera och att hantera en kamera.

Utrustningskrav
Ta med dig egen kamera och även bärbar dator/laptop med möjlighet att läsa in, göra urval och göra en grundläggande bildbehandling.

Kursledare
Anna Clarén, fotograf, utbildad på Nordens Fotoskola Biskops Arnö.

Anna räknas idag som en av de mest inflytelserika samtida fotograferna. Hennes bok ”Holding” är en efterfrågad raritet som betingar ett högt pris på antikvariaten, och henne senaste bok ”Close to Home” har fått stor uppmärksamhet.

Anna Clarén har bl a haft separatutställning på Fotografiska i Stockholm och hon var en av tre samtida fotografer som var utvalda med enskilda rum på Moderna Museets stora utställning om det moderna fotografiet. Utöver detta en mängd utställningar och uppdrag. Anna Clarén är representerad på Moderna Museet.

Anna Claréns hemsida6BAAAD61-3B9ACA00-1-16
Anna Clarén i fint sällskap

Kostnad
4700
:-
I priset ingår materialavgift.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.


Anmälan

Senast den 30/4-2018 vill vi ha din anmälan. Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Anmälningsformulär / En workshop i visuell gestaltning

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

 

81A88B32-3B9ACA00-1-1

Anna_Claren

Anna_Claren_familj