Pages Navigation Menu
   

Vi söker kock, kokerska eller köksbiträde till Biskops Arnö

Slider-1

Vi söker kock, kokerska eller köksbiträde, deltid tillsvidaretjänst med start 15 april 2018

Du har stort intresse och kunskap om mat, vegetarisk mat och specialkost, och älskar att laga mat från grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av storkök.

Du är öppen, positiv, har god samarbetsförmåga och gillar service mot gästen, du har daglig kontakt med gästerna. Du är noggrann, tar gärna ansvar och är flexibel.

©Per Lindh-1540218Vi serverar frukost/lunch/middag 7 dagar i veckan till folkhögskolan, yrkeshögskolan, konferens och mindre privata arrangemang. I tjänsten ingår matlagning, bakning, servering inkl. kassa, städning och disk. Vi har ett rullande 3-veckorsschema med varierande arbetstider.

Vårt kök har en KRAV-märkning och anläggningen är miljöcertifierad av Svanen.

Om Biskops Arnö

Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, seminarie- och konferensverksamhet, Bed & Breakfast och ett vandrarhem på sommaren.

På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop. Vi har en unik historia som omfattar både byggnader och miljö.

Tjänsten är på deltid, tillsvidareanställning.  Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

6F5A8100Tillträde 15 april 2018 eller enligt ök.

Har du frågor på tjänsten hör av dig till kökschef
Mattias Forsberg
0171 – 826 80
mattias.forsberg@biskopsarno.se

Vi läser ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till
info@biskopsarno.se

Alternativt till:

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30, 746 93 Bålsta

Märk ansökan med ”Kökstjänst

 

Dis-storre-2