Pages Navigation Menu
   

Ledarskap för lärare

Kurstid 6 – 10 augusti

Vi kommer under den här veckan att arbeta med ledarskapsutveckling för lärare. Detta innebär, att vi lär oss metoder och att använda verktyg för att utveckla, stärka och förtydliga vårt ledarskap i klassrummet.

Vi lär oss även grupprocesser och övar i både storgrupp och i mindre grupper. Vi diskuterar vad ledarskapet i klassrummet innebär i vardagen och hur jag som lärare kan utveckla detta. Psykologi i form av transaktionsanalys är en av metoderna.

Vi gör under veckan individuella handlingsplaner. Om intresse finns att följa upp handlingsplanerna finns möjlighet till detta under hösten, antingen genom en återträff eller via mejl.

Kursledare
Karin Weimer, en mycket erfaren och kunnig ledarskapskonsult. Hon har arbetat med både offentliga sektorn, lärare och rektorer men även i näringslivet. Karin är specialiserad på grupprocesser, personlig utveckling och mental träning.

Kostnad
4 700:-
I priset ingår materialavgift.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl. sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Senast den 31/5 2018 vill vi ha din anmälan.

Vi har löpande antagning på denna kurs vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan nått Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.