Pages Navigation Menu
   

Skriva dramatik

Kurstid 12 – 15 juni 2017

Vill du komma igång med att skriva för film eller teater? Under fyra intensiva dagar kommer vi att gå igenom dramatikens grunder – läsa manusexempel och låta oss inspireras av film. Men framförallt skriver vi egna texter och diskuterar även varandras texter.

Kursen vänder sig till dig som skrivit lite förut eller skrivit i andra former och vill testa något nytt. Under kursen kommer vi tala mycket om skrivandet, se på film och analysera i grupp. Hela tiden kommer det att ges ut skrivövningar – både hastiga på fem minuter och sådana som du får ägna mer tid

Kursansvarig
är Anna Platt som är manusförfattare för film och tv. Hon är också lärare på Biskops Arnös dramatikerutbildning. Anna har skrivit både för långfilm och novellfilm, men arbetar idag framförallt med tv-drama, senast för serien Black Widows. Anna är också aktuell med sin debutroman ”Vi faller”.

Kostnad
3660:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – torsdag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Skriv en kort motivering varför du vill gå denna kurs och en egen text på 1 – 3 sidor.
Senast den 15/4-2017 vill vi ha din anmälan.

Du anmäler dig via länken i högerspalt.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.