Pages Navigation Menu
   

Skrivarvecka – för dig som skrivit en del tidigare

Kurstid 5 – 9 juni 2017

Vi arbetar både med prosa och dikt under denna intensiva skrivarvecka. Vi läser och samtalar om gruppens egna texter, och tar även exempel ur skönlitteraturen. Kursen vänder sig till dig som skrivit en del men ännu inte blivit publicerad.

Kursansvariga:
Burcu Sahin – är poet och skribent. Hon är sedan 2013 en del av litteraturkollektivet Ce( )sur och undervisar även på Författarskolan på Biskops-Arnö.

Cecilia Davidsson – författare och lärare på deltid i kreativt skrivande vid Linnéuniversitetet i Växjö. Hon har sitt ursprung i Småland, men bor sedan 1987 i Stockholm. Cecilia gjorde sin skönlitterära debut 1994 med En av dessa nätter, en samling berättelser som gav henne Katapultpriset för det årets bästa debut. Novellen är något av en favoritgenre, och hon har publicerat ytterligare tre novellsamlingar samt två romaner, senast Det var länge sedan det var så här spännande (Albert Bonniers förlag, 2011). Cecilia Davidsson skriver även barnböcker, och utkom 2013 med kapitelboken Lill-Pär och jag. Lättläst är ett annat spår i Cecilias skrivande, både lättlästa böcker i original och i form av bearbetningar av befintliga verk. Just nu arbetar hon på en lättläst version av Vilhelm Mobergs roman Utvandrarna.

Kostnad:
4500:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl. sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan:
Skriv en kort motivering varför du vill gå denna kurs.
Bifoga en egen text på 2-5 sidor.
Senast den 15/4-2017 vill vi ha din anmälan.

Anmälan görs genom att klicka på rutan nedan

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.