Pages Navigation Menu
   

Sommarkurser 2017

sommarkurs-7-webb2

Sommarkurser på Biskops-Arnö är en speciell upplevelse. Du kommer till en historisk plats med anor från 1200-talet, du kommer till en grön ö i Mälaren som är ett natura 2000-område med ett intensivt djur- och fågelliv, och inte minst, du kommer till en plats som är som skapad för en inspirerande kursverksamhet.

Verksamheten på Biskops-Arnö har gott renommé, och vi har ett högt söktryck på våra långa kurser. Kvaliteten på våra långkurser gäller också för sommarkurser, som vi vill ska vara en möjlighet för alla som har ett stort intresse inom ett område, men som inte har möjligheten att gå en längre kurs. Vi strävar efter att kursveckan ska vara något extra; god mat, kunniga kursledare och inspirerande möten. Efter varje kursvecka gör kursdeltagarna en utvärdering, och med glädje kan vi konstatera att nästan alla är mycket nöjda. När vi ser i utvärderingar att något bör förbättras gör vi vad vi kan för att göra det. Det finns många positiva citat, och nedanstående summering av en sommarkursvecka berättar en del om vad det innebär att delta i en kurs på Biskops Arnö.

”Mycket trevlig vistelse för själ och sinne”

Under kursveckorna har vi också en del kvällsaktiviteter, som guidning i våra historisk lokaler och pubkvällar.

Läs gärna ”Allmän och praktisk information”, där du får allmän information om vad som gäller för anmälan mm.

Sommarkurserna är stängda för 2017. Sommarkurser för 2018 kommer att finnas på hemsidan i början av november (med reservation för ev. ändringar)

 

Anmäl dig här

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor, kontakta oss:
Ring 0171 – 826 70 eller maila oss på:
info@biskopsarno.se

Flyg-fr-norr-1-garden-ton4-