Pages Navigation Menu
   

Stickning för alla

stick-2a-11-44-11
stick-2-avl3-11
26 – 30 juni 2017

En kurs för dig som tycker om att sticka!
Det finns oändliga möjligheter att variera sin stickning. Det här är en kurs för både vana stickare och för dig som inte stickat förut.

Är du nybörjare så börjar du med att lära dig lägga upp, sticka aviga och räta maskor. Sedan kan du fortsätta med spetsmönster, mönsterstickning och att sticka flätor.

Är du redan en van stickare får du här en fin möjlighet att fördjupa dig i tekniken.

Vi börjar med att provsticka, men du får också möjlighet att planera och påbörja ett plagg efter egen design, mössa eller vantar om du är nybörjare och kanske en tröja eller kofta om du har mer vana.

Kursansvarig
dsc06643webbbKarin Kahnlund, utbildad vi Högre Hemslöjdsutbildningen vid Handarbetets Vänners skola. Driver sedan 1999 företaget Uppstickaren med focus på stickning. Undervisar främst i handstickning, tvåändsstickning och maskinstickning. Anlitad som lärare vid HV skola, Stenebyskolan och Sätergläntan.

Fick år 2000 SHRs och Nordiska museets stipendium Slöjdjul. Författare till boken Sticka efter Svenska Mönster.

www.uppstickaren.nu

bild-3cKostnad
4500:-
I priset ingår materialavgift för kopierat material. Stickor och garn kommer att finnas till försäljning.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Senast den 30/4-2017 vill vi ha din anmälan. Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas före sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

stick-2b-11-44