Biskops Arnö Nyhetsbrev mars 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev >>

Bilden ovan är tagen i april 2019. Det börjar bli vår, isen och snön har smält med högt vattenstånd i Mälaren som en konsekvens. Strandängarna runt ön än översvämmade. Vackert och magiskt.
Nu skriver vi mars 2020 och vi är mitt uppe i en pandemi som i grunden skakat om samhället och världen. Vi vet väldigt lite just nu om den nära framtiden, vilka beslut som kommer att fattas och vilka konsekvenserna blir av det som nu sker.
I detta tänker vi på Biskops Arnö ändå framåt, på den tid som kommer efter detta nu, när vardagen ter sig mer igenkännbar.

Sommarkurserna 2020
Vi har planerat för 36 sommarkurser sommaren 2020. Glädjande nog kan vi konstatera att sommarkurserna 2020 generellt är välfyllda, även om det också finns platser kvar.
Hur tänker vi då inför sommaren 2020? I dagsläget tillåter vi oss att vara naivt förhoppningsfulla och utgår från att sommaren 2020 blir en sommar som vi minns med positiva förtecken. Vi planerar således med att sommarkurserna och all annan verksamhet kommer att genomföras som planerat.
Jag lovar att hålla er uppdaterade med vad som händer och vilka beslut som fattas. Läs mer på vår hemsida där hela kursutbudet finns:  https://www.biskopsarno.se/sommarkurser-2020/

Helgkurserna hösten 2020
Vi genomför under hösten skrivarkurser, målarkurs i Vedic Art och en flöjtkurs. Tiderna för höstens kurser är i skrivande stund inte klara, men kursutbudet med mer information om kurserna, kostnad, anmälan mm, kommer att finnas på vår hemsida.
https://www.biskopsarno.se/kort-och-helgkurser/

Långa folkhögskolekurser med hösten 2020
Ansökningsperioden till våra långa kurser är öppen. Sista ansökningsdag varierar på de olika kurserna, men framgår av informationen under respektive kurs.
https://www.biskopsarno.se/langkurser/

En ny hemsida
Mitt i allt detta är vi slutskedet av arbetet med en ny hemsida, en hemsida som är bättre anpassad för olika webbläsare, telefon, läsplattor mm. Den är enklare att navigera i och förhoppningsvis upplevs den som tydligare.
När den ser dagens ljus på webben är inte helt klart, det ligger i den nära framtiden, så håll koll.

Mats Lundborg
Rektor

info@biskopsarno.se        0171-826 70 

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fler artiklar:

Ny kurs startar i höst – Vårdbiträdesutbildning

Vårdbiträdesutbildningen är en allmän kurs på folkhögskola. Det är en yrkesinriktad utbildning på grundläggande gymnasial nivå för dig som är arbetssökande eller relativt nyligen anlänt