Ledig tjänst – Biskops Arnö söker ekonomiadministratör

Agneta går nu i pension efter många år på Biskops Arnö. Vi söker ekonomiadministratör som kan axla hennes ansvar. 

Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, nordisk seminarieverksamhet, kursgård, B&B och vandrarhem. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop. 

Att arbeta på Biskops Arnö innebär att du ingår i ett team, vi måste hjälpas åt för att få verksamheten att fungera på bästa sätt.

Vi söker dig som har ett intresse av, och kunskap om, utbildning i allmänhet och folkhögskola/yrkeshögskola i synnerhet. Vi söker dig med ekonomiutbildning och gedigen erfarenhet av att arbeta med lön och ekonomiadministration.

Har du arbetat på annan folkhögskola och har kunskap om folkbildning och de datasystem vi använder är det meriterande. Förutom att vara en del i verksamhetens helhet ingår i arbetsuppgifterna bl a 

  • Statistik och rapportering till SCB och CSN  
  • All lönehantering inkluderande rapporter till SCB och Skatteverket, tjänstepensionsredovisning och skattedeklaration. 
  • Fakturering, kund- och leverantörsreskontra.


Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.
 

Tillträde 1 mars 2022. Du kommer att arbeta tillsammans med Agneta under den första månaden, för att göra övergången så smidig som möjlig. 

Har du frågor på tjänsten hör av dig till rektor Mats Lundborg 0171-82671
eller
till kontorschef Linda Hägglund 0171-82674

Ansökan senast 15 oktober till  

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta 

Eller till info@biskopsarno.se 

Märk ansökan med ”Ekonomiadministratör” 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler artiklar:

Ny kurs med fokus på tigrinja 10-12 december

Har du en relation till tigrinja? Är du flerspråkig, halvspråkig, hemmaspråkig, språklös, eller har du bara minnet kvar av en språkmelodi från barndomen? Längtar du

Biskops Arnö på Bokmässan

Biskops Arnö deltog på årets bokmässa i Göteborg genom ett förinspelat seminarium under rubriken: Varför behöver författare träffas? Det Nordiska debutantseminariet på Biskops Arnö. Nedan