Ledig tjänst – vi söker lärare till vår Låtskrivarkurs

Vi söker lärare till vår Låtskrivarkurs

Biskops Arnö har ett brett kursutbud med rötterna i folkbildningen. Det är de konstnärliga utbildningarna inom författarskap, dramatik, foto och dokumentärfilm som är skolans kännetecken.

Låtskrivarutbildningen startade våren 2014 och bygger på en pedagogik där förståelsen av musik, text och låtskrivande genom aktivt lyssnande står i fokus.

Låtskrivarutbildningen är en konstnärlig utbildning där en utveckling där varje deltagares konstnärliga särart står i fokus. Folkbildningstanken bygger på ett aktivt deltagande där deltagarnas erfarenheter är fundamentala. Vi söker dig som har förmåga och att fånga upp låtskrivardeltagarnas kompetenser och idéer och som är bra på att lyssna in och reflektera i stället för att lära ut en förutbestämd uppsättning verktyg till andra. Vi vill att du har egen erfarenhet av att skriva låtar och är intresserad av text.  Som lärare på folkhögskola är det centralt att både se individen och ha förmåga att hålla ihop gruppen.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande uppdrag. Tillsammans med kursansvarig och kollegor på kursen har du uppdraget att skapa en unik kurs, där vi ger deltagarna möjligheter till att utveckla särarten i sitt låtskrivande.

Tjänsten är ett vikariat på 20% från 1 mars 2022. Under läsåret 2022/2023 kommer tjänsten att utökas till ett vikariat på 50%.

Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

Har du frågor på tjänsten hör av dig till rektor Mats Lundborg
0171-82671

eller till Daniela Serafimova, kursansvarig på Låtskrivarutbildningen
070-202 80 20

Vi tittar löpande på ansökningarna, men senast den 15 dec vill vi har din ansökan.

Skicka din ansökan till
Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta

Eller till
info@biskopsarno.se

Märk ansökan med ”Lärare låtskrivarkursen”

 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler artiklar:

Ny kurs med fokus på tigrinja 10-12 december

Har du en relation till tigrinja? Är du flerspråkig, halvspråkig, hemmaspråkig, språklös, eller har du bara minnet kvar av en språkmelodi från barndomen? Längtar du

Biskops Arnö på Bokmässan

Biskops Arnö deltog på årets bokmässa i Göteborg genom ett förinspelat seminarium under rubriken: Varför behöver författare träffas? Det Nordiska debutantseminariet på Biskops Arnö. Nedan