Med ordet i fokus, Irma Schultz och Joar Tiberg gästar Biskops Arnö

På torsdag, den 26 november, bjuder Biskops Arnö kulturförening på “med ordet i fokus”. Med ordet i fokus är kännetecknande för Biskops Arnö, där texten, ordet  och samtalet står i centrum, där det ges tid till reflektion och eftertanke. På torsdag gästar Irma Schultz och Joar Tiberg ön.

Irma kommer att spela och framföra sina Joni Mitchell-översättningar från plattan “Blue”. Irma gav för några år sedan ut en platta med just dessa finstämda översättningar, “Blank is”.

Joar Tiberg är journalist, poet, översättare. Hans senaste bok är “Fåglar i fält”. “”Fåglar i flykt” är ett samtal om inte med, så för fåglarna. Men kanske mest med. Av lika mycket kärlek som förskräckelse, verkar det som ibland. Tibergs berättelser om fåglar är lite som en inventering av händelser intill fåglar. Ett levandets arkiv, eller minnen av olyckor, bebådelser på flyktens språk och den flyende blickens rörelse över allting som är stilla.”,  skrev David Stenbeck I SvD.

Därefter är det öppen scen. Då vet man aldrig vad som händer.

Välkomna – kl 19 drar vi igång.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler artiklar:

Nytt skrivarstipendium för lärare från SFV

Pressmeddelande Svenska folkskolans vänner i Finland (SFV) har glädjen att meddela: I år, 2021 delar SFV för första gången ut Skrivarstipendium för lärare. Stipendiet ges årligen till