Aktuellt

Premiär för låtskrivarna

På tisdagskvällen den 11 februari var det premiär, världspremiär om vi vill ta i, för låtskrivarna på Biskops Arnö. Inramningen såg ut så här: 16 elever, ca 20 nyskrivna texter och låtar, på scenen i Logen på Biskops Arnö och ca 90 förväntansfulla åskådare, elever och personal.

Vi fick höra ett brett spektrum av uttryck, el-gitarr och piano, ukulele, akustisk gitarr, a-cappella, inspelad gitarr och sångtexter på svenska och engelska. Jag tror att vi alla som var där blev både glada och imponerade. Glada för den glädje som alla på scen utstrålade, imponerade av att de var så bra och att de visade upp ett så brett register. De ges inom kursens ram möjlighet att utforska sina egna kvaliteter som låtskrivare, och det genomsyrade kvällen.

Publiken var hänförd och applåderna långa och ihärdiga. Ett samlande ord är – tack!

I maj blir det musikfestival på Biskops Arnö, med låtskrivarna på scen. Vi ser fram emot det.

Låtskrivarna alla 140211

Dela:

Fler artiklar:

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.

Nyhetsbrev från Biskops Arnö

Hur är det på Biskops Arnö? Vi kämpar på och tycker att vi så här långt lyckas bra. Vi hade generellt ett högt söktryck till våra kurser