Aktuellt

Succé för sommarkurserna på Biskops Arnö

EP sommarkursernaSuccé är rättvis en beskrivning av sommarens kursverksamhet. Vi har genomfört 19 kurser, inom skrivande, foto, måleri, musik mm. Utvärderingarna visar att i stort sett alla deltagare är nöjda med kursinnehåll, lärare och Biskops Arnö som kursarrangör. Under kursveckorna har vi haft ett par ”pubkvällar”, historisk guidning i våra lokaler och vi har erbjudit deltagarna att nyttja vår vedeldade bastu vid Mälarens strand, allt för att upplevelsen på Biskops Arnö ska blir så trivsam som möjligt.

Sommarkurserna lämnar många minnevärda möten efter sig, och upplevelser av när kursdeltagare verkligen känner att de sprängt sina egna gränser. I tidningsklippet ovan beskriver Enköpings Posten det som ”kreativitetens landskap på Biskops Arnö”.

Nu sätter vi igång med planeringen av sommarkurserna 2016. Vi kommer att lägga ut sommarkurserna på den här hemsidan löpande under hösten. Håll koll, i år var många av kurserna fulltecknade långt innan slutdatum!

 

 

Dela:

Fler artiklar:

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.

Nyhetsbrev från Biskops Arnö

Hur är det på Biskops Arnö? Vi kämpar på och tycker att vi så här långt lyckas bra. Vi hade generellt ett högt söktryck till våra kurser