Succé för sommarkurserna på Biskops Arnö

EP sommarkursernaSuccé är rättvis en beskrivning av sommarens kursverksamhet. Vi har genomfört 19 kurser, inom skrivande, foto, måleri, musik mm. Utvärderingarna visar att i stort sett alla deltagare är nöjda med kursinnehåll, lärare och Biskops Arnö som kursarrangör. Under kursveckorna har vi haft ett par “pubkvällar”, historisk guidning i våra lokaler och vi har erbjudit deltagarna att nyttja vår vedeldade bastu vid Mälarens strand, allt för att upplevelsen på Biskops Arnö ska blir så trivsam som möjligt.

Sommarkurserna lämnar många minnevärda möten efter sig, och upplevelser av när kursdeltagare verkligen känner att de sprängt sina egna gränser. I tidningsklippet ovan beskriver Enköpings Posten det som “kreativitetens landskap på Biskops Arnö”.

Nu sätter vi igång med planeringen av sommarkurserna 2016. Vi kommer att lägga ut sommarkurserna på den här hemsidan löpande under hösten. Håll koll, i år var många av kurserna fulltecknade långt innan slutdatum!

 

 

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fler artiklar:

Ny kurs startar i höst – Vårdbiträdesutbildning

Vårdbiträdesutbildningen är en allmän kurs på folkhögskola. Det är en yrkesinriktad utbildning på grundläggande gymnasial nivå för dig som är arbetssökande eller relativt nyligen anlänt