TT:s fotopris till elever från Nordens Fotoskola Biskops Arnö

Vi är lika stolta som glada för att Evelina Carborn, som tog examen från Nordens Fotoskola Biskops Arnö 2013, fick TT:s Fotostipendium !!!

Evelina får ta emot TT:s Fotostipendium för projektet Tweenies, som handlar om barn i åldern nio till tolv. Hon visar på en sällsamt inkännande förmåga i sin skildring av flickor som befinner sig i det stadium i livet då de letar efter en identitet och kämpar med sin jaguppfattning.

Stort GRATTIS till dig Evelina !!!

https://via.tt.se/release/tts-fotostipendium-till-evelina-carborn?publisherId=14494&releaseId=249013

Vår gamla student, Johan Bävman är årets vinnare av TT:s Stora Fotopris. Johan vann med sitt projekt Swedish Dads som skildrar vardagen hos långtidsföräldralediga pappor.

TT:s Stora Fotopris ges till den fotograf som anser bäst skildrat det svenska samhället, på ett traditionellt eller nyskapande vis inom dokumentärfotografin. Vi här på Nordens Fotoskola är stolta och glada. Stort GRATTIS till dig Johan !!!

https://via.tt.se/release/tts-stora-fotopris-till-johan-bavman?publisherId=14494&releaseId=248632

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fler artiklar:

Ny kurs startar i höst – Vårdbiträdesutbildning

Vårdbiträdesutbildningen är en allmän kurs på folkhögskola. Det är en yrkesinriktad utbildning på grundläggande gymnasial nivå för dig som är arbetssökande eller relativt nyligen anlänt