Annorlunda stigar – en låtskrivarkurs

Annorlunda stigar är en genreoberoende låtskrivarkurs som riktar sig till personer med viss erfarenhet av låtskrivande. Tillsammans utforskar vi både moderna och uråldriga infallsvinklar, tekniker och arbetsmetoder för komposition och textförfattande. Hur kan man i sitt eget skrivande tillämpa idéer från helt andra musikaliska traditioner? På vilka sätt kan man använda sig av material som ligger bortom det man i vanliga fall skulle lyssna på eller läsa, till och med sådant som man uppfattar som irrelevant, tråkigt och dåligt?

Kursen består av seminarier, skrivuppgifter och låtsamtal. Alla genrer är välkomna, men det är viktigt att du har med dig det du behöver för att kunna skriva på ön.

Kursledare
Mattias Björkas – skriver låtar i gruppen Vasas flora och fauna.

Foto: Anna Drvnik

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan nått Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mail, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kurstid och ansökan

Kurstid
7 -11 juni 2021

Anmälan
Senast den 30/4 2021 vill vi ha din anmälan. Vi har löpande antagning på denna kurs vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Ekonomi

Kostnad
5 200:-
I priset ingår materialavgift.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl. lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500:-