Att skriva roman

Att skriva roman är en sommarkurs för dig som vill skriva en roman. Tillsammans fördjupar vi oss i den berättande prosans grundläggande frågor om tid, narrativ och perspektiv. Vad skiljer romantexten från andra typer av text? Vad finns det för möjliga strukturer och former? Kursdagarna är fördelade mellan tematiska seminarier, textsamtal samt mindre skrivuppgifter och tar avstamp i den samtida svenska litteraturen.

Kurledare
Andrzej Tichý
Andrzej Tichý är verksam som författare och skrivpedagog. Hans verk har sedan debuten 2005 blivit flerfaldigt prisbelönta och översatts till en rad olika språk.  Läs mer >


Foto: Carla Orrego Veliz

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
1 – 5 augusti 2022

Anmälan
Kursen är fullbokad. Du som skickar in din ansökan nu blir reserv.
Senast den 31 maj 2022 vill vi ha din anmälan.

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning.

Ekonomi

Kostnad
5 300 kr
Grundmaterial ingår.
Helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500 kr.