Grundkurs i fotografi

DSC00912_fotokursen_2014_b

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att fotografera och vill lära dig mer.

Här får du kunskaper om hur kameran fungerar och hur du själv kan påverka bildresultatet. Många aha-upplevelser utlovas! Vi går igenom utsnitt, bländare och slutartid, ljus och komposition. Kursen innehåller teori och dagliga praktiska övningar med handledning, samt fotouppgifter på egen hand. Inga förkunskaper krävs. Observera att kursen är en intensivkurs.

Att ta med till kursen
Digitalkamera, batteriladdare, minneskort, kortläsare eller sladd för överföring av bilder till datorn. Bärbar dator med nätsladd. Ta även med manual till din kamera.

Kursansvarig
Markus Marcetic

Markus Marcetic är frilansfotograf och filmare. Han arbetar med magasin och reklamfotografering. Han undervisar också i fotografi och har hållit ett flertal workshops och kurser.
www.markusmarcetic.com

brygga-sol-dag-L1 brygga-sol-dag-L2 brygga-sol-dag-L3
brygga-sol-dag-L4 brygga-sol-dag-L5 brygga-sol-dag-L6

 

brygga-sol-dag_x2_3 brygga-sol-dag_x2_2 brygga-sol-dag_x2_1

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
30 maj – 3 juni 2022

Anmälan
Senast den 30 april 2022 vill vi ha din anmälan.

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning.

 

Ekonomi

Kostnad
5 300 kr
Materialkostnad ingår.
Helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500 kr.