Kostnader för boende och mat

Kostnader för boende och mat

Kostnader för dig som bor på skolans internat eller för dig som inte bor på skolan men går en kurs som är stationär.

Du som bor på skolan betalar en helinackorderingskostnad som är odelbar. Det betyder att du betalar för rum, frukost, frukt, lunch, fika och kvällsmål.

Vill du stanna över helgen ingår alla måltider utan extra kostnad, det enda du behöver göra är att förboka måltiderna.

Kostnaden för helinackordering ligger mellan 1.560 kr och 1.670 kr per vecka beroende på rumstyp.

Du skriver kontrakt läsårsvis med undantag av kursen Naturens medicin som är en terminskurs där kontrakt skrivs terminsvis.

Du som går en stationär kurs men inte bor på skolans internat kallas externat och du betalar en obligatorisk kostnad på 90 kr per vecka för frukt och fika men kan välja att köpa lunch och middag och betala för det direkt vid kassan i matsalen.

Alla deltagare får fakturor fyra gånger per termin anpassat efter när man får CSN:s studiemedel. Observera att vårterminen har fler veckor men kostnaden delas fortfarande på fyra vilket innebär att dessa fakturor blir något högre än höstterminens.

Kostnader för boende och mat för dig som går en distanskurs

Vid alla träffar är du i förväg inbokad på helpension i dubbelrum på Biskops Arnö till en kostnad av 375 kr per dygn och vi utgår ifrån att alla deltagare kommer samtliga dagar på träffarna och att man bor och äter på skolan. Detta är ett paketpris som är odelbart vilket innebär att du får betala för hela träffen även om du inte är med alla dagar.
I mån av plats kan man önska enkelrum och då tillkommer 150 kr.

Du tar med dig egna lakan och handduk och städar själv rummet efter dig (kudde & täcke finns). Om du behöver kan du hyra lakan och handduk för 100 kr. Detta behöver du i så fall förboka!

Nycklar delas ut av kursansvarig på plats och rummen ska lämnas senast kl. 9 på avresedagen.

Om du inte har möjlighet att bo på Biskops Arnö under träffarna behöver du avboka ditt boende senast 14 dagar innan träffen för att inte blir fakturerad (full betalning gäller annars). Uteblir du pga. sjukdom måste du visa läkarintyg för att inte behöva betala.

Om du inte bor på skolan faktureras du en obligatorisk kostnad på 30 kr per dag för frukt och fika men kan välja att köpa lunch och middag och betala för det direkt vid kassan i matsalen.

Fakturorna skickas ut i efterhand, efter varje träff.

Undrar du över något,
hör av dig till vårt kansli