Internatet för långkurser på Biskops Arnö

Internatet på Biskops Arnö är grupperat i längor runt den stora gräsplanen på skolområdet. Internatet har över 100 sängplatser fördelade på omkring 50 enkelrum och nästan 30 dubbelrum.

Varje rum har säng med madrass, skrivbord, en bokhylla och ett par garderober. Alla rum har också ett handfat med spegel och gardiner.

Rummen är grupperade fyra om fyra i lägenheter med gemensamt pentry, dusch och toalett.

Lägenhetens gemensamma utrymme har bord, stolar, kylskåp och husgeråd för 4 eller 6 personer. Varje lägenhet har också en städskrubb med nödvändig utrustning.

Du som bor på internatet behöver bara ta med täcke, kudde, lakan och handdukar, ev. också en filt.

Till internatet hör också en tvättstuga som man kan boka. Toapapper och förbrukningsmaterial för städ köper man som boende själv. Tvättmedel bekostar man också själv.

Om du önskar att bo på skolan garanteras du ett rum. Rummen fördelas efter önskemål så långt det är möjligt, men det är inte säkert att vi kan uppfylla alla önskemål om rumstyp. Det är inte heller säkert att du kan få enkelrum. Vilket rum du tilldelas får du veta när du kommer till skolan.

På Biskops Arnö finns en liten kiosk som är öppen under lunchtid, måndag, onsdag och fredag. Där finns lite godis och hygienartiklar att handla.

Kostnader för boende och mat »

Undrar du över något,
hör av dig till vår internatföreståndare