Konferera på Biskops Arnö

Biskops Arnö har en unik miljö som måste upplevas på plats. Ön är skyddad för att värna den historiskt viktiga fastigheten, landskapet och den unika miljön.

Våra höga naturvärden knutna till kulturelement som alléer och parkmiljö är särskilt omnämnda.

I denna miljö har vi vackra konferenslokaler med modern teknik, god boendestandard och humana priser.

Vår konferensdel är uppskattad av våra gäster. Den historiska miljön, kurslokalerna, den goda maten och bemötandet får beröm.

Vi är stolta och glada och glädjer oss över att allt fler söker sig hit. Vi har idag avtal om konferenstjänster inom lagen om offentlig upphandling med ett flertal kommuner, och med Kommerskollegium gällande statliga myndigheter.

Vi är mycket stolta över vår svanenmärkning. Den ger oss ett kvitto på vårt medvetna och systematiska miljöarbete Läs mer

Konferenspaket

Dagkonferens

460:-/person.

Dagkonferens inkl lokal med modern teknik, välkomstkaffe med smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med hembakat kaffebröd. Frukt och vatten finns i konferenslokalen.

Konferens med helpension

1410:-/person/dygn – enkelrum.
1210:-/person/dygn – dubbelrum.

Priset inkluderar välkomstkaffe med smörgås, lunch, eftermiddagskaffe med hembakat, vegetariskt kvällsmål enl. dagens meny, logi och frukost. Kostnad för konferenslokal tillkommer.

För övriga önskemål, kontakta oss gärna för offert.
Alla priser är exkl. moms.

Bokningar för större grupper

Under åren har många olika föreningar och sällskap varit här för större sammankomster, ibland upp till 100 personer. Under vissa delar av året har vi kapacitet att kunna ta emot stora grupper, ta kontakt med Heidi för förfrågningar och offert.

Heidi Blom

Hör av dig till vår konferenschef
0171 – 82676
Vardagar 8.00-16.00