Gift dig på Biskops Arnö

Byt ringar under lövträdens kronor med glittrande vatten i fonden eller i den historiska miljön i herrgården på Biskops Arnö.

Vill ni hellre gifta er i kyrkan finns en friluftskyrka på Biskops Arnö och alldeles i närheten ligger Övergran och Yttergran, två av landets vackraste och mest intressanta kyrkor. Övergran byggdes i slutet av 1100-talet, pyttelilla Yttergran några decennier senare. Båda har fantastiska målningar och dekorationer utförda under 1400-talet av mästaren Albertus Pictor.

Åk i en veteranbil eller häst och lövad vagn till Biskops Arnö efter vigseln, och håll bröllopsfesten hos oss i Gotiska Salen.

Hur vill ni ha er fest?

Arrangera festen helt efter era önskemål.

Beställ gärna maten ifrån vårt krav certifierade kök, exempelvis en kall buffé eller en trerätters meny. Alternativen är många. Vi hjälper gärna till och tillsammans brukar vi kunna hitta lösningar på det mesta.

När dansen är slut och kalaset klingat av drar ni er tillbaka till bröllopssviten – herrgårdens finaste rum – medan era gäster övernattar i något av våra många andra rum.

Välkomna med era önskemål
kring er stora dag.

Vi kan hjälpa till med

Lokal, dukning, städning, catering, förslagsvis buffé med rätter från vårt eminenta kök och dryck.

Som festarrangör för du dialog med oss om önskemål av meny, vin och alkoholfria alternativ.

Vi hjälper gärna till att hyra eller förmedla kontakten för blomsterarrangemang, transporter, musik, möbler, tält för utomhusvigsel m. m.

För övriga önskemål, kontakta oss gärna för offert.

Heidi Blom

Hör av dig till vår konferenschef
0171 – 82676
Vardagar 8.00-16.00