Allmänt och praktiskt om våra kortkurser

Allmänt och praktiskt om våra kortkurser

Ansökan och betalning
För att ansöka till en kortkurs klickar du på knappen ”Ansökningsformulär” som finns under respektive kurs och följer instruktionerna.

Du behöver skapa ett konto för att göra din ansökan och det kan du göra via knappen ”Ansökningsformulär” även om kursen inte öppnat än. Det kan vara bra att göra i förväg så vet du att allt fungerar.

Vi har löpande antagning på alla kurser, dvs först till kvarn. Vi skickar ut antagningsbesked via e-post där du får veta om du är antagen eller reserv. Där finns också information om hur du betalar. Du har bekräftat din plats när du har betalat in hela kostnaden.

Tyvärr har vi inte möjlighet att skicka ut bekräftelse på din betalning.

Cirka en månad innan kursstart skickar vi ut praktisk information via e-post om vad som gäller för din kurs.

Obs! Var noga med att kolla att du uppgett korrekt e-postadress eftersom det är sättet vi kommunicerar med dig. Beroende på ditt mailprograms filter kan e-post hamna i din skräpmapp. Du kan lägga vår domän ”biskopsarno.se” som en betrodd domän för att inte riskera det.

Kostnad
Undervisningen är finansierad via statsbidrag och avgiftsfri för kursdeltagaren. Det du betalar för är kost, logi och material.

Biskops Arnö är en skola med internat, varför vi prioriterar kursdeltagare som vill bo på skolan under kursen.

I priset ingår boende i enkelrum, med toalett och dusch i korridor. Lakan och handduk ingår.

Praktiskt
Alla helgkurser startar på fredagen med gemensam middag kl 16.30 i matsalen i skolhuset om inget annat anges. Du får din rumsnyckel av kursledaren.

Utcheckning från rummen är kl 9.00 på avslutsdagen.

Mat
Du serveras frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och smörgås till kvällen. Det finns alltid vegansk och vegetarisk kost. I ansökningsformuläret anger du vilken kost du önskar och anger ev. allergier.

Vid återbud/avbruten kurs
Om du får förhinder och meddelar oss detta senast 21 dagar före kursstart, återbetalar vi det belopp du betalat in minus 500 kr.

Anmäler du återbud senare än 21 dagar före kursstart återbetalas inte det inbetalda beloppet. Undantag för detta görs om du blir sjuk, då krävs ett läkarintyg som bekräftar att du pga. sjukdom inte kan delta i kursen (500 kr återbetalas inte).

Inställd kurs
Biskops Arnö förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Vid inställd kurs återbetalas hela beloppet.

Tillbaka till Kortkurser »

Dela: