Berätta för barn med ord och bild

Berätta för barn med ord och bild

En kurs för dig som vill lära dig hur man gör en bilderbok – från idé till färdig bok. Med hjälp av korta och längre övningar, respons, föreläsningar, ”bokbad” och samtal får du kunskap och verktyg för att gå vidare med dina egna projekt. I kursens upplägg ingår både separata text- och bildövningar, samt övningar med text och bild i samverkan. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Viveka Sjögren

Viveka Sjögren är författare och illustratör till en rad bilderböcker, bl. a. den kritikerrosade Den andra mamman, Om du skulle fråga Micha som belönades Elsa Beskowplaketten och senast den omtalade boken Någons bror, om våldet i gängkriminalitetens spår. Viveka är utbildad skrivpedagog och har tidigare även ansvarat för Biskops Arnös nordiska sommarseminarier om bilderbokens olika vägar och möjligheter.

För mer information se www.viveka.nu

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
24 – 28 juni 2024

Ansökan öppnar
10 december 2023 kl 10.00

Anmälan
Fullbokad, endast reservlista.
Senast den 30 april 2024

Vi har löpande antagning, vilket innebär att kursen kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

När din anmälan är gjord får du en automatisk bekräftelse direkt på skärmen plus till din epost. När vi sedan manuellt registrerat din ansökan får du ett antagningsbesked via epost.

Ekonomi

Kostnad
6 100 kr inkl helpension.
Materialkostnad ingår.

Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en avgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat och först till kvarn gäller. Pristillägg 600 kr.