Att bygga en berättelse

En kurs för dig som vill hitta det lustfyllda i berättandet
och skriva dig bort från krav och självkritik.

Genom mängder av skrivövningar kommer vi att fantisera fram en berättelse, träffa nya karaktärer, skapa miljöer, öva på dialog, experimentera med perspektiv och form, och gemensamt hitta redskap för att komma över skrivartrösklar och se skrivandets möjligheter. Du kan ha skrivit mycket innan eller nästan inget alls. Inga förkunskaper krävs, bara en vilja att skriva.

Kursledare
Anna Sanvaresa
Anna debuterade 2002 med romanen Pappa Pralin och har därefter skrivit flera romaner, fackböcker, dramatik och diktsamlingar. Senaste romanen, Systrarna, kom ut våren 2022. Hon har hållit i många skrivarkurser, arbetat som handledare på skrivarskolor, och erbjuder möjligheten att innan kursstart skicka in max tre sidor text för en personlig genomgång.

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
10 – 14 juni 2024

Ansökan öppnar
10 december 2023 kl 10.00

Anmälan
Fullbokad, ansökan stängd.
Senast den 30 april 2024

Vi har löpande antagning, vilket innebär att kursen kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

När din anmälan är gjord får du en automatisk bekräftelse direkt på skärmen plus till din epost. När vi sedan manuellt registrerat din ansökan får du ett antagningsbesked via epost.

Ekonomi

Kostnad
6 100 kr inkl helpension.
Materialkostnad ingår.

Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en avgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat och först till kvarn gäller. Pristillägg 600 kr.