Det helande ljudet av klangskålar


En 5-dagars workshop med klangskålar, helande ljud, rösten, gong, shamansk trumma samt kroppsrörelse.

Workshopen är utformad som en självutvecklande resa som ger dig en introduktion i det helande ljudet av ljudskålar. Gong Yoga och Nada Yoga, terapeutisk dans, helig geometri och helig ljudalkemi.Kursen hålls på engelska.

Allt levande har vibrationer. Vi lever i ett universum av ljud och vi kan betrakta oss själva som ett varande av ljud. Alla våra känslor, tankar och fysiska tillstånd kan beskrivas som vibrationer. När vi är välmående och glada skapas symfonier, när vi drabbas av ohälsa och depression skapas disharmonier.

Under de fem dagarna kommer vi att arbeta med många olika tekniker för att hitta balans, harmoni och inspiration, förnya kroppen och sinnet, synliggöra hur våra röster påverkas av vårt känsloläge, hur vi kan stärka våra kroppar med meditation. Vi kommer att lära oss att använda klangskålar för eget läkande och på familjemedlemmar och vänner.

Vi skaStämma vårt väsen i balans, skönhet och inspirationRegenerera vår kropp och sinne, belysa celler i vår kropp och atomer av vårt väsen med holistisk resonansÖppna vår ”röst bortom röst” och lära oss hur vi kan förvandla våra känslor och bringa oss i harmoni med vår rösts kraft. Pröva hur vi kan stärka vår kropp och sinne med antika meditationer som inkluderar vocalising, humming och kroppsrörelse;Uppleva Gong Bath Divination – en mycket speciell erfarenhet av gongbad, som är utformat på ett speciellt sätt, så att deltagarna har möjlighet att få svar på den inre frågan, och svaret kommer från ett rationellt sinne men från vår inre helgedom.
Lär dig hur du använder Singing Bowls för självläkning och för att vår familj och vänner – Grundläggande Sound Massage i hela kroppen. Denna massage kallas också ”cellemassage”, eftersom den vibrerar varje cell i vår kropp och ger djup inre fred, avkoppling, helande;Upplev och lär meditation / övning av ljud- och kroppsrörelse, som du kommer kunna ta in i ditt liv som helande verktyg så att du kan göra nödvändiga omvandlingar i ditt liv;Upplev chakra andning, chakra ljudning och aktiva meditationer med kroppsrörelse, andetag och ljud för frigörelse, nyladdning, förnyelse och återfödelse.Vi kommer komma ihåg, vem vi är, som leder gudom till vårt liv, överbryggar jordens och himmelens världar.

Förenas med naturen, dansa, sjunga, rita och fira livet.Du kommer att lära dig många värdefulla metoder, som du kan använda med stor nytta i ditt liv, och även sådana som du kommer att kunna dela med andra människor om du arbetar med grupper eller enskilt.

Kursledare
Mojca Morya Malek, även kallad Gong Muse Surana, har över 20 års erfarenhet av utövande inom området ”Healing Sounds”. Hon reser världen över för att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hon har tagit till sig värdefull kunskap om sakrala riter och mönster från gamla stammar som hon har besökt och levt med. Mojca Morya Malek är en passionerad och internationellt erkänd lärare. Sedan 2003 sprider hon sin lära med klangskålar och Gong till människor och terapeuter över hela världen. Hon har undervisat mer än 33 Gong Master Trainings i Europa, Australien, Nya Zeeland, Kina, Taiwan, Bali, Thailand, Hong Kong och USA.

Mojca är grundare av GongMuse School of Healing Sounds och upphovsman till Meridian Sound Massage.

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
24 – 28  juni 2024

Ansökan öppnar
10 december 2023 kl 10.00

Anmälan
Senast den 30 april 2024

Vi har löpande antagning, vilket innebär att kursen kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

När din anmälan är gjord får du en automatisk bekräftelse direkt på skärmen plus till din epost. När vi sedan manuellt registrerat din ansökan får du ett antagningsbesked via epost.

Ekonomi

Kostnad
6 100 kr inkl helpension.
Materialkostnad ingår.

Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en avgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat och först till kvarn gäller. Pristillägg 600 kr.