Poesins möjligheter

En kurs för dig som vill undersöka vad poesin kan göra!

Tillsammans utforskar vi diktens relation till språket. Vi prövar och experimenterar med olika sätt som en kan skriva dikter på. Vi funderar runt de frågor som poesin ställer och de svar den kan erbjuda på existentiella, samhälleliga och relationella problem.

Vi kommer att närma oss poesin möjligheter genom läsning, samtal, skrivuppgifter och uppläsningar. Kursen riktar sig både till dig som skrivit mycket innan och till dig som inte skrivit alls, det som behövs är bara nyfikenhet och viljan att skriva!

Kursledare
Adam Westman är poet och översättare.

Adam Westman debuterade 2015 med Frankfurt (M) och 2020 kom hans tredje bok Folkets Park, tillsammans med Athena Farrokhzad har han översatt Natalie Diaz bok När min bror var Aztek. Adam har jobbat som handledare och lärare på ett flertal skrivarutbildningar.

 

Dela:

Kurstid och ansökan

Kurstid
27 juni – 1 juli 2022

Anmälan
Senast den 30 april 2022 vill vi ha din anmälan.

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning.

 

 

Ekonomi

Kostnad
5 300 kr
Materialkostnad ingår.
Helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500 kr är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500 kr.