Aktuellt

Biskops-Arnö på Bokmässan

Biskops-Arnö deltar i år på bokmässan i ett samarbete med Föreningen Norden. Vi kommer att finns i föreningens monter och på den scen som finns i anslutning till den.

På fredagen den 27 september kl 12.30 – 13.00 kommer vi att presentera arbetet med våra nordiska författarseminarier. Ida Linde, Viveka Sjögren och Mats Lundborg kommer att ha ett samtal om betydelsen av författarseminarierna för litteraturen i allmänhet och den nordiska litteraturen i synnerhet.

På söndagen den 29 september kl 13.30 – 14.00 kommer Anna Clarén och Mats Lundborg att presentera Trettio, Nordens Fotoskolas jubileumsbok. Trettio är en fotobok som visar trettio fotografer som alla gått på Nordens Fotoskola, och på den utveckling  som skett under trettio år. Trettio år som förflyttat fotoarbetet från mörkrummet till datskärmen.

Till Trettio finns också en studiehandledning, med anledning av att Trettio också är Föreningen Nordens årsbok 2014. Boken och studiehandledningen kommer att finns till försäljning i montern till mässpris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.