Aktuellt

Ny ordförande för Stiftelsen Norden Biskops Arnö

Från och med den 1 april 2019 är Anders Ljunggren ny ordförande för Stiftelsen Nordens Biskops Arnö.

Anders Ljungren är före detta statssekreterare, generalsekreterare för föreningen Norden och svensk ambassadör i Island och Estland. Anders Ljunggren ersätter Mats Hellström, före detta statsråd, landshövding i Stockholms län och svensk ambassadör i Tyskland. Mats Hellström har varit ordförande sedan 2006.

Mats Hellström har gjort en stor insats för Biskops Arnö på många olika sätt, bland annat har Mats varit pådrivande när det gäller det nordiska uppdraget, ett uppdrag som har tydliggjorts under hans ordförandeskap. Dessutom ska Mats Hellströms insats framhållas när fastigheten Biskops Arnö var under diskussion för försäljning, då han med kunskap och engagemang drev frågan att Biskops Arnö ska vara kvar i statlig ägo.

Foto: Alfred Johansson. Anders Ljunggren och Mats Hellström under avtackningsmiddagen.

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.