Aktuellt

Prisregn över Nordens Fotoskola i Årets bild

Vår fantastiska klass YH17 tog hem många fina priser i tävlingen Årets Bild som precis har avgjorts.

Svetlana Panourova Jansson vann förstapriset i klassen ”Årets Vardagsliv Sverige”. I samma klass belönades Vanni Jung Ståhle med ett andrapris. Lina Larsson fick ett fint tredjepris i klassen ”Årets Bildreportage Sverige”. I klassen ”Årets Porträttserie” belönades Ali Lorestani med ett andrapris och Vanni Jung Ståhle med ett tredjepris. Vanni blev dessutom utsedd till ”Årets Rookie 2019”.

Även de studenter som varit ute och jobbat ett tag blev rikligt belönade vid prisutdelningen på “Årets Bild” idag!

Robin Aron (KY08) tilldelades ett första pris i ”Årets Vardagsbild Utland” och ett andrapris i klassen ”Årets TV/Webb 10 min”.

I klassen ”Årets Sportreportage” vann Daniel Nilsson (KY00) förstapriset och tredje pris gick till Meli Petersson Ellafi (YH12).

Izabelle Nordfjell (KY09) fick ett fint andrapris i klassen ”Årets Kultur/Nöje” och Roger Larsson (KY03) tredjepris i kategorin ”Årets Vardagsliv Sverige”.

STORT GRATTIS till er alla från oss på skolan!

Foto: Vanni Jung Ståhle

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.