Aktuellt

Välkommen till kursstart på Biskops Arnö

Flygbild_DRONE_BA-7

Yrkeshögskolan börjar den 10 augusti och Folkhögskolan den 24 augusti.

Vi ser fram emot kursstart och att starta en hösttermin som vi hoppas ska vara ”som vanligt”. När jag skriver som vanligt är det givetvis inte så, vi är mitt uppe i pandemi som vi ska ha all respekt för, men vi planerar för att bedriva undervisning här på plats och internatet kommer att vara öppet, dvs ”som vanligt”.

Vi har vidtagit flera olika åtgärder för att vi alla ska kunna ta vårt ansvar att minska risken för smittspridning, åtgärder som bygger på att vi alla hjälps åt och tar ansvar. Med erfarenhet från i våras vet vi att det går. Du kommer att få mer detaljerad information om detta vid kursstart och vid information av mig.

Hur du frågor eller funderingar är du välkommen att höra dig till mats.lundborg@biskopsarno.se

Mats Lundborg
Rektor

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.

Anna på Liljevalchs!

Vernissage på Vårsalongen 2024 (9 februari – 21 april) ”Vetskapen om alltings förgänglighet och därtill en önskan om att stanna tiden är en stark drivkraft.