Aktuellt

Vi söker lärare till vår kurs ”Att skriva dramatik”

Vi söker lärare till vår kurs Att skriva dramatik, en kurs som vänder sig till dem som vill utveckla sitt skrivande för scen, TV och film. Kursen är uppdelad på ett grundår och ett projektår, och tjänsten omfattar undervisning i båda kurserna. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga lärare på kursen när det gäller kursens innehåll och utformning.  

Vi söker dig som har erfarenhet av att skriva för antingen scen eller TV/film, eller både och. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning eller handledning. 

Läs mer om kursen här >

Tjänsten är på 50%, tillsvidareanställning.  Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan. 

Tillträde 1 januari 2024

Har du frågor på tjänsten hör av dig
till rektor
Mats Lundborg
076- 2130 550

eller till kursansvarig
Christian Augrell
070-730 34 39 
Ansökan senast 30 okt till:  

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö 
Biskopsarnövägen 30 
746 93 Bålsta
 
eller till: 
info@biskopsarno.se 

Om Biskops Arnö

Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, seminarie- och konferensverksamhet, Bed & Breakfast och ett vandrarhem på sommaren. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop. 

Biskops Arnö har en unik historia som omfattar både byggnader och miljö, de äldsta delarna är från 1300-talet och den senaste tillbyggnaden är från mitten av 00-talet. Delar av byggnaderna tillhör Statens Fastighetsverk, och resten ägs av Stiftelsen Nordens Biskops Arnö. Stora delar av ön är ett Natura 2000-område och de historiska byggnaderna och parkområdet är skyddat enligt förordningen om statliga byggnadsminnen. 

Vi har ett KRAV-märkt kök och vi arbetar aktivt med vårt miljöansvar. 

Dela:

Fler artiklar:

Vår allas Janne Hallqvist har lämnat oss

Han vandrade runt med långsamma steg, med slokhatten som skydd för solen, på väg till örtagården eller till stallet där kursen Naturens Medicin har sin lokal. Det såg lugnt, stillsamt och rogivande ut, som hade han all tid i världen.